1h 20min
Sastāvdaļas:
- 4 lieli kartupeļi
- 1 ola
- 1 ēd.k. skāba krējuma
- 1 ēd.k.miltu
- sīpols (vidējs) vai 3 ķiploka daiviņas
- garšvielas (sāls, pipari u.c.)
- zaļumi (loki, dilles)
- salātu lapas dekorēšanai
- 150 g lasis (pēc izvēles auksti kūpināts vai mazsālīts)
- 100 g “Iecavnieks” Kaņepju pavalgs
- rapšu eļļa
Pagatavošana:
Kartupeļus nomizo un sarīvē uz rupjās rīves. Nospiež lieko sulu. Kartupeļu masai pievieno olu, sakapātu sīpolu vai ķiploku (pēc izvēles), skābo krējumu, miltus, garšvielas un zaļumus. Visu kārtīgi samaisa.
Uz pannas uzkarsētā eļļā liek cepties mazas pankūciņas. Cep gaiši brūnas no abām pusēm. Kārto uz šķīvja. Nedaudz atdzesētai pankūkai liek kaņepju pavalgu, uz tā nelielu salāta lapiņu ar laša gabaliņu. Labu apetīti!