ProduktiReceptes

Pankūku torte

Sastāvdaļas:

Bļodā sakuļ olas, pievieno eļļu, miltus, cukuru, šķipsniņu sāls un visu samaisa, līdz izveidojusies bieza mīkla. Nepārtraukti maisot, pamazām pievieno pienu un ūdeni, līdz izveidojas viendabīga, samērā šķidra pankūku mīkla bez kunkuļiem. Mīklai ļauj 10 minūtes atpūsties. 

Pannā lej eļļu un sakarsē. Ar kausiņu lej mīklu vienā pannas maliņā un, grozot un kustinot pannu, mīklu izlīdzina pa visu pannu. Pankūkas cep līdz abas puses kļūst zeltainas. 

Kad pankūkas atdzisušas, sāk veidot torti kārtās – pankūka, zemeņu ievārījums, pankūka, putukrējums, pankūka, jāņogu ievārījums, pankūka, putukrējums, pankūka… Tortes augšu dekorē ar putukrējumu, augļiem un ogām, un pārkaisa ar rīvētu šokolādi. 

atpakaļ

Izmantotie produkti