ProduktiReceptes

Pildītās olas ar Kaņepju spēku

Sastāvdaļas:

Kā caur ierastu Lieldienu recepti atklāt jaunu garšu?
Gatavo pildītās olas ar Kaņepju spēku!

Uzvāra olas un liek aukstā ūdenī atdzesēties. Tikmēr sagatavo ķilavas, garneles, lasi, redīsu, tomātu un zaļumus olu dekorēšanai. Kad olas ir atdzisušas, tām noņem čaumalu, pārgriež uz pusēm un izņem olu dzeltenumus. Visus dzeltenumus saliek bļodiņā, pievieno sāli, piparus, majonēzi un tējkaroti Kaņepju spēka. Visu kārtīgi samaisa un pilda olu pusītēs. Olas papildina un dekorē pēc savas izvēles – ar lasi, ķilavām, garnelēm, linsēklām, dārzeņiem un zaļumiem. 

atpakaļ

Izmantotie produkti