ProduktiReceptes

Spinātu un mocarellas uzkodu mafini

Sastāvdaļas:

Brīvdienās pārsteidz ģimeni un draugus ar gardajiem “Spinātu un mocarellas uzkodu mafiniem”, kuru sastāvā ir “Iecavnieks” rapšu eļļa ar seleriju aromātu.

Gatavošanu sāk ar spinātiem - tos noskalo, nosusina un sablendē viendabīgā konsistencē. Ja spināti grūti blenderējas, tad pielej klāt nedaudz piena. Miltus sajauc ar cepamo pulveri, cukuru un sāli. Atsevišķā bļodā sakuļ olu, kam pievieno spinātus, eļļu un pienu. Iegūto masu lēnām iemaisa miltu maisījumā. Mīklu maisa, līdz tā ir viendabīga. Mocarellas sieru sagriež mazos gabaliņos un pievieno mīklai.
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200°C temperatūrai, cep 25 minūtes.

Kad mafini atdzisuši, dekorē ar svaigo sieru, tomātiņiem, gurķiem, dažādiem zaļumiem un "Iecavieka" Kaņepju spēku!

atpakaļ

Izmantotie produkti