15min
Sastāvdaļas:
- Salātlapas
- Olīvas
- Ķiršu tomātiņi
- Gurķis
- Amerikāņu bekona šķēlītes
- Zaļumi
- “Iecavnieks” rapšu eļļa ar seleriju aromātu
Nevari izlemt, ko šodien gatavot vakariņās?
Piedāvājam vasarīgus un sātīgus salātus, kurus iespējams pagatavot tikai 15 minūtēs!
Pagatavošana:
Gatavošanu sāk ar bekona apcepšanu – lej uz pannas “Iecavnieks” Ideal rapšu eļļu un uzkarsē. Bekona šķēlītes apcep no abām pusēm zeltaini kraukšķīgas un noliek atdzist. Tikmēr saplūkā salātlapas, pārgriež tomātus uz pusītēm, olīvas sagriež ripiņās un svaigu gurķi sagriež vidēja lieluma salmiņos. Visus dārzeņus izkārto uz šķīvja un pārliek ar bekona šķēlītēm. Pirms salātu pasniegšanas pārlej ar tējkaroti “Iecavnieks” rapšu eļļas ar seleriju aromātu un pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem.